Home » Activities » Buyukelci Gumrukcu veda toplantisi
Buyukelci Gumrukcu veda toplantisi
Activity Date : 19/12/2021 19:00 - 19/12/2021 21:30 Activity Location : TOBB Brüksel Temsilciliği, Avenue de l’Yser, 5-6, 1040 Bruxelles Activity Speaker : Belçika Büyükelçisi Zeki Levent Gümrükçü Activity Fee : Free

KONFERANS VE VEDA RESEPSİYONUNA DAVET

Çok kıymetli TÖSED üyeleri, sevgili dostlar,

 

Sizleri yeni bir TÖSED faaliyeti hakkında bilgilendirmek ve ilk toplantısına davet etmek istiyoruz. Bizler burada yaşıyor olsak da kalpleri ve akılları vatanında kalan, ona olan ilgisi ve merakı hiç azalmayan kişileriz. TÖSED olarak üyelerimizin bu ilgisini canlı ve bilgisini güncel tutmak üzere de gayret gösteriyoruz. Ülkemizi, her yönüyle gerek bizlere gerekse yabancı dostlarımıza hepsi birbirinden değerli diplomatlarımızdan daha iyi kim anlatabilir düşüncesiyle bir toplantı dizisi başlatmaya karar verdik.

BÜYÜKELÇİLER TÜRKİYE’Yİ ANLATIYOR

Hepinizin ilgiyle takip edeceğine emin olduğumuz konferans dizimizin ilk toplantısını 19 Aralık Perşembe günü saat 19:00’da TOBB Brüksel Daimi Temsilciliğinde (Avenue de l’Yser, 5-6, 1040 adresinde) gerçekleştireceğiz.

Konuşmacımız Brüksel Büyükelçisi Sayın Levent GÜMRÜKÇÜ olacaktır.

Görev yaptığı süre boyunca başta bizler olmak üzere tüm vatandaşlarımızın gönlünde mutena bir yer edinen kıymetli Büyükelçimiz görev süresi dolduğu için çok yakında Türkiye’ye dönecektir. Programı son derece yoğun olmakla birlikte, her zamanki nezaketi ile bizleri kırmamış ve yoğun telaşının arasında konferans dizimizin açılışını yapmayı kabul etmiştir.

Bu vesile ile, TÖSED olarak, kendisine burada yıllardır gerçekleştirdiği mükemmel çalışmalar için teşekkür etmek ve gelecekteki çalışmalarında ve hayatında başarı ve mutluluk dileklerimizi iletmek üzere bir de veda resepsiyonu düzenliyoruz.

Konferans ve hemen akabinde yapılacak veda resepsiyonunda hepinizi aramızda görmek umuduyla.