Home » Activities » Kolay öğrenme ve Hafıza Teknikleri
Kolay öğrenme ve Hafıza Teknikleri
Activity Date : 13/12/2021 19:00 - 13/12/2021 21:00 Activity Location : BECI, Avenue Louise 500, Brussels Activity Speaker : Civan Tamer KUCUK Activity Fee : Free

Bilgilerin inanılmaz şekilde arttığı günümüzde sürekli  öğrenmek, bu yeni bilgileri akılda tutmak zor mu geliyor?
Yeni tanıştığınız önemli kişilerin isimlerini zaman zaman unutuyor musunuz?

Yeni bilgileri hizli ogrenmeyi, yeni tanistiginiz kisilerin isimlerini unutmamayi ve cok daha fazlasını kolayca akılda tutmayı öğrenmeniz mümkün.

“Kolay öğrenme ve Hafıza Teknikleri” adli bu seminerde “beynin öğrenme mekanikleri, kolay öğrenme tekniklerine giriş, bu yontemlerin uygulanması” anlatilacak ve hafızada tutma yöntemlerine kısa bir başlangıç yapilacaktir.

Bu seminere katılan bazı arkadaşlarımız özellikle okul çağındaki çocuklarının eğitimi için de kullanmaya başladıklarını ve faydalı sonuçlar aldıklarını ilettiler.  Bu nedenle  eğitim çağında çocukları olan  anne babaların da katılmasınin faydalı olacagini dusunuyoruz.

Eğer kolay ogrenme ve hafiza teknikleri sizin de ilginizi cekiyorsa, 13 Aralik Persembe günü yapılacak, Bogazici Universitesi mezunu, Turkiye Finans Merkezi Operasyonlar Direktoru Civan Tamer Kucuk’un sunacagi TÖSED-BUSINESSTÜRK Fikir Kulübü Seminerine katılmaya çağırıyoruz.