Home » Activities » Diner-conférence avec Mr Didier REYNDERS, Ministre des affaires étrangères
Diner-conférence avec Mr Didier REYNDERS, Ministre des affaires étrangères
Activity Date : 01/02/2022 19:00 Activity Location : Hotel Crowne Plaza - Le Palace, Rue Gineste 3, Bruxelles 1210 (Place Rogier -Parking Rogier) Activity Speaker : Minister Didier Reynders Activity Fee : € 50.00

İki yıldır süren yönetimimizi 1 subat 2016 Pazartesi aksami saat 19.00’da Brüksel CROWNE PLAZA  - LE PALACE  hotel salonlarinda düzenleyecegimiz yemekli bir konferans ile noktalayacagiz. ( Kokteyl : 19.00-19.30 , Yemek ve konferans : 19.30-21.30)
Toplantinin onur konuğu ve konusmacısı « Europalia Turkey » festivalinin oluşumunda büyük  destek ve rolü olan Belçika Federal Hükûmeti  Başbakan Yardimcısı ve Dışişleri Bakanı  Sayın DIDIER REYNDERS olacaktır.
Sayin Reynders İngilizce ve Fransızca dillerinde yapacağı sunumunda «  Küreselleşme çagında nasıl bir Avrupa ? Belçika-Türkiye-Avrupa ilişkileri için nasıl bir rol ?
"Quelle Europe pour mieux faire face aux défis de la mondialisation?" Quel rôle pour les relations belgo-turque et turco-européennes ? »
"How Europe can better meet the challenges of the globalisation? Which role for the Belgian-Turkish- European  relationship?"
konusunu ele alacak ve konu ile ilgili sorularımızı da cevaplandıracaktır.
Brüksel’deki  üst düzey T.C. temsilcilerinden bazılarının da onur konuğu olarak  katılacağı  bu toplantıda sizi ve misafirinizi de aramızda görmek bizi mutlu edecektir.
Yemeğe katılım payı kisi başı 50 avro’dur. 

Davetiyeler email ile ayrica gonderilecektir.

2022-02-01 19:00:00