Home » News » Onursal Başkan Yılmaz ÖZCAN'ın Mesajı
All News
March 2014 (2)
February 2014 (2)
December 2013 (1)
October 2013 (3)
July 2013 (2)
June 2013 (1)
January 2012 (1)
December 2010 (1)
October 2009 (1)
March 2008 (1)
December 2007 (2)
Onursal Başkan Yılmaz ÖZCAN'ın Mesajı
Publish Date: Wednesday, 05 Mar 2022   Hit: 40

Sevgili Dostlarım,

TÖSED-BUSINESSTÜRK-Brussels, 25 Şubat 2014 tarihinde genel kurulunu gerçekleştirdi. Bir varmış bir yokmuş misali hızla geçen 2012–2013 döneminde üstlenmiş olduğum başkanlığı Yaşar Tümbaş dostuma devretmiş bulunuyorum.

Son iki yıl içinde yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımın özverileriyle ve imkanlarımız çerçevesinde, derneğimize layık projeler gerçekleştirdik. Ortak hedeflerimize katkıda bulunduğumuza ve siyasi, ekonomik ve sosyal ortamlarda Brüksel ve çevresindeki Avrupa coğrafyasındaki Türkiye kökenli iş dünyasını en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum.

Etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmayıp bizlere destek veren dostlarımıza ve tüm yönetim ve denetim kurulu üyesi dostlara çok teşekkür ediyorum. Yönetim kuruluna seçilmediği halde, asil yönetim kurulu üyesiymiş gibi çalışan ve hep yanımda olan değerli dostum Melih Kızavul’a da özellikle teşekkürlerimi sunuyorum.

2014–2015 döneminin TÖSED-BUSINESSTÜRK-Brussels yönetim kurulunu temsil edecek olan, yeni seçilen sevgili arkadaşlarıma şimdiden üstün başarılar diliyorum. Ancak, takdir edersiniz ki kişisel performanslar, tek başına bir kurumu ileriye taşımada yeterli değildirler. Yönetim kurulunun başarısı, tüm üyelerimizin derneğimize verecekleri destek ve katılımları ölçüsünde mümkündür.

Değerli dostlar,

Tüm kalbimle inanıyorum ki, TÖSED-BUSINESSTÜRK Brussels gibi, Cumhuriyet ve laiklik ilkelerini esas alan bir derneğe, bu gün, her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bundan ötürü, daha başarılı olabilmemiz için üyesi olduğunuz bu sivil toplum girişiminden desteklerinizi esirgemeyeceğinizi umuyorum.

Önümüzdeki dönemde hep birlikte yeni yönetim kurulunun Avrupa Birliği ve Türkiye’de daha iyi bir demokrasi, her alanda özgürlükler toplumu, laik hukuk devleti, yolsuzlukların ceza bulduğu bir siyaset, girişimci bir iş ortamı ve sosyal kalkınma için çalışmasını cesaretlendirelim. Bu hedeflerde sapma olursa dostça fakat kararlılıkla uyaralım; bu hedeflere yönelik tüm projelerine destek olalım.

Yeni dönemin bu hedeflerimiz için kutlu olmasını diliyor, hepinize en samimi saygı ve sevgilerimi sunuyorum.


Yılmaz Özcan

2012-2013 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı
TÖSED-BUSINESSTÜRK-Brussels

Gönderi by TOSED - Businessturk Brussels.